Părintele paroh

Par.IosifPărintele Iosif-Cristian Rădulescu este absolvent al Facultății de Litere și al Facultății de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.
Înainte de hirotonie  a lucrat ca profesor de germană și ca cercetător la Institutul Ecumenic din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, fiind totodată coordonatorul revistei științifice RES.
În anul 2010 a fost hirotonit de Înaltpreasfinția Sa Dr. Serafim Joantă, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale și de Nord pentru a sluji parohia ortodoxă română din Düsseldorf.
Din anul 2014 părintele Iosif-Cristian Rădulescu este protoiereu al Landului NRW, fiind delegatul Mitropoliei Ortodoxe Romane a Germaniei, Europei Central și de Nord în landul nostru.
În urma absolvirii examenului oral de specialitate și a susținerii lucrării de doctorat Universitatea „Karl-Franzens”din Graz, a doua ca vechime și mărime din Austria, i-a acordat în anul 2016 titlul de doctor în teologie (Dr. theol.).
În calitate de paroh al comunității noastre părintele Iosif-Cristian Rădulescu coordonează întreaga activitate liturgică, duhovnicească, socială și culturală a parohiei și reprezintă parohia noastră în relațiile ecumenice și panortodoxe locale.

Paroh
Pr. Dr. Iosif-Cristian Radulescu
Tel: 0174-5273502
Email: pr_iosifcristian@yahoo.com
Adresa: Degerstr. 27, 40235 Düsseldorf
 facebook.com/parohiaortodoxa.dusseldorf
 iosifcristian.blogspot.de

Consiliul parohial
Pr. Dr. Iosif-Cristian Radulescu - președinte
Dr. Laurențiu George Benga - vicepreședinte


Consilieri
Ierom. Siluan Carstea
Diacon Ovidiu Marius Cioara
Adrian Bagu
Dr. Horatiu Coman
Ionuț Popescu
Sebastian Vulcan

Cont Bancar
Rumänisch-Orthodoxe Kirchengem Heilige Dreifaltigkeit
Bank: Stadtsparkasse Düsseldorf
IBAN: DE82 3005 0110 1006 2533 61
BIC: DUSSDEDDXXX