Centenarul României la Düsseldorf - Conferința Părintelui Profesor Constantin Necula

01Vineri, 20 aprilie 2018, cu arhiereasca binecuvântare a părintelui Mitropolit Serafim, a avut loc în parohia Düsseldorf Conferința Părintelui Profesor Constantin Necula.
Părintele profesor a fost așteptat cu bucurie de credincioșii ortodocși români din Düsseldorf, dar și din împrejurimi. Prilejuită de Anul Centenar 2018 conferința s-a intitulat „Uniți în nădejde și în duh” și a abordat problema unității naționale în contextul lumii de astăzi. Un punct central al discursului părintelui profesor l-a reprezentat îndemnul spre aprofundarea istoriei care ne leagă și spre cunoașterea celor care au marcat-o cu propria jertfă.
În continuare părintele profesor a răspuns întrebărilor participanților. Problema depresiei a fost intens dezbătută în această a doua parte a conferinței, regăsindu-se în mai multe întrebări adresate de către credincioși.
Părintele protoiereu Iosif-Cristian Rădulescu a ținut să mulțumească părintelui profesor Constantin Necula pentru cuvintele pline de har care au adus mângâiere și încurajare credincioșilor prezenți, dar și pentru întreaga misiune pe care părintele o desfășoară în țară și în străinătate spre lauda lui Dumnezeu.

Paroh
Pr. Dr. Iosif-Cristian Radulescu
Tel: 0174-5273502
Email: pr_iosifcristian@yahoo.com
Adresa: Degerstr. 27, 40235 Düsseldorf
 facebook.com/parohiaortodoxa.dusseldorf
 iosifcristian.blogspot.de

Consiliul parohial
Pr. Dr. Iosif-Cristian Radulescu - președinte
Dr. Laurențiu George Benga - vicepreședinte


Consilieri
Ierom. Siluan Carstea
Diacon Ovidiu Marius Cioara
Adrian Bagu
Dr. Horatiu Coman
Ionuț Popescu
Sebastian Vulcan

Cont Bancar
Rumänisch-Orthodoxe Kirchengem Heilige Dreifaltigkeit
Bank: Stadtsparkasse Düsseldorf
IBAN: DE82 3005 0110 1006 2533 61
BIC: DUSSDEDDXXX