Conferința Copiilor

Conf.Cop06Duminică,  17 decembrie 2017, după Sfânta Liturghie,  a avut loc în parohia noastră două evenimente dedicate copiilor și organizate cu sprijinul lor. 
Imediat după slujbă copiii parohiei au organizat tradiționalul Târg de Crăciun în cadrul căruia au expus produse de sezon pe care le-au pregătit acasă împreună cu părinții. Cu donațiile făcute de credincioși vor fi sponsorizate activitățile destinate socializării copiilor, următoarea fiind o ieșire comună la cinematograf planificată pentru sfârșitul lunii ianuarie 2018.
După târg a avut loc Conferința Copiilor la care au participat cu interes copii de toate vârstele. George Benga a prezentat în deschidere un scurt referat privitor la motivele pentru care S-a născut Hristos. A urmat apoi un concurs de întrebări legate de Nașterea Domnului precum și o rundă de întrebări adresate de copii părintelui Iosif Cristian Rădulescu. 
La final părintele paroh le-a mulțumit copiilor pentru participare și i-a încurajat în frumoasa implicare de care dau dovadă.

Paroh
Pr. Dr. Iosif-Cristian Radulescu
Tel: 0174-5273502
Email: pr_iosifcristian@yahoo.com
Adresa: Degerstr. 27, 40235 Düsseldorf
 facebook.com/parohiaortodoxa.dusseldorf
 iosifcristian.blogspot.de

Consiliul parohial
Pr. Dr. Iosif-Cristian Radulescu - președinte
Dr. Laurențiu George Benga - vicepreședinte


Consilieri
Ierom. Siluan Carstea
Diacon Ovidiu Marius Cioara
Adrian Bagu
Dr. Horatiu Coman
Ionuț Popescu
Sebastian Vulcan

Cont Bancar
Rumänisch-Orthodoxe Kirchengem Heilige Dreifaltigkeit
Bank: Stadtsparkasse Düsseldorf
IBAN: DE82 3005 0110 1006 2533 61
BIC: DUSSDEDDXXX